ADIPEX RETARD fórum

A régi Adipex baráti kör új helyen! ADIPEX RETARD BESZERZESEROL az eszmecsere tilos ÉS KITILTÁST VON MAGA UTÁN! Ilyen jellegu kerdeseidet intezd ADIPEX-KARCSI forumtaghoz! telefonszáma: 20/962-17-84

Pontos idő: 2010.09.05. 02:52

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 13 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2
 Fogyókúrám kezdete 1.nap 
Szerző Üzenet

Hozzászólás Re: Fogyókúrám kezdete 1.nap
Sziasztok csajok!

Örülök hogy nem egyedül írogatok már.
Az az igazság hogy én véletlen kerültem erre az oldalra,csak regisztráltam és naplót kezdtem,nem tudom milyen engedélyt vagy mailt kell küldeni Karcsinak,én nem küldtem semmit.
Nekem máshonnan volt még gyógyszerem,de nem hiszem hogy eredeti.Mert én is estére vagyok éhes,ahogy írtad hogy te is.Inkább lefekszem aludni csak hogy ne egyek,és simán tudok aludni is ezért nem értem.Mások leírásaihoz képest neked is kevés az a 3-4 kilo amit fogytál 20 nap alatt.Elméletileg már majdnem 10 kilonál kellene járnod.

Az ötödik napom:
reggel:kávé és semmi
dél:kevés durum tészta,és pörkölt szaft
utána este 8kor jutottam kajához,de már kiesett a szemem olyan éhes voltam,és sikerült is 5 sült csirkeszárnyat megennem,egy pohár üditővel.
Igaz hogy nem vettem be a tabit tegnap.Már mérlegre sem merek állni.

6.nap
Reggel: 1 pár virsli
Adipexet vettem be most 1 kor ,úgy is alszom hátha este nem leszek éhes.
Dél: kis tányér gulyás leves,és negyed adag tejberizs :) csupa fogyókúrás kaja
Annyira hatott az adi,hogy uzsonnára sikerült ugyan ennyi mennyiséget ennem ezekből.

Azóta nem ettem,bár még csak 6 óra...

2010.07.21. 18:15
Profil E-mail küldése

szia Rita!
mennyire sikerült megállnod a nemevést?
én asszem le se tudnám irni, amit összevissza ettem... :oops:
alig várom az adihoz jutást, hátha ez megszünik.állandóan sertésre zabálom magam... :(

2010.07.21. 20:23
Profil E-mail küldése

Rita42 írta:
Sziasztok csajok!

Örülök hogy nem egyedül írogatok már.
Az az igazság hogy én véletlen kerültem erre az oldalra,csak regisztráltam és naplót kezdtem,nem tudom milyen engedélyt vagy mailt kell küldeni Karcsinak,én nem küldtem semmit.
Nekem máshonnan volt még gyógyszerem,de nem hiszem hogy eredeti.Mert én is estére vagyok éhes,ahogy írtad hogy te is.Inkább lefekszem aludni csak hogy ne egyek,és simán tudok aludni is ezért nem értem.Mások leírásaihoz képest neked is kevés az a 3-4 kilo amit fogytál 20 nap alatt.Elméletileg már majdnem 10 kilonál kellene járnod.

Az ötödik napom:
reggel:kávé és semmi
dél:kevés durum tészta,és pörkölt szaft
utána este 8kor jutottam kajához,de már kiesett a szemem olyan éhes voltam,és sikerült is 5 sült csirkeszárnyat megennem,egy pohár üditővel.
Igaz hogy nem vettem be a tabit tegnap.Már mérlegre sem merek állni.

6.nap
Reggel: 1 pár virsli
Adipexet vettem be most 1 kor ,úgy is alszom hátha este nem leszek éhes.
Dél: kis tányér gulyás leves,és negyed adag tejberizs :) csupa fogyókúrás kaja
Annyira hatott az adi,hogy uzsonnára sikerült ugyan ennyi mennyiséget ennem ezekből.

Azóta nem ettem,bár még csak 6 óra...

Szia Rita!

Én is így gondolom amúgy... Sokkal többet vártam.. 20nap alatt adi nélkül is lejött volna ennyi simán!!!!
Pedig én még szeretnék 30-at venni.. Szerinted?
Én se küldtem semmilyen e-mailt,egyszerűen csak beléptem. És akkor leírom egy átlagos napon mit eszem: Ma pl. reggelire 1 müzli szelet, aztán egy kis cézár sali, 2 barack, 1 Norbis zsemle, sovány sonkával, meg sajttal és kb. 2 liter víz ennyi... és most már tök éhes vagyok!!!!!! de kibírom!

Na mindegy, majd még írok!
Szia

2010.07.21. 21:50
Profil E-mail küldése
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 13 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2